HERBA-TOP HOOF CREAM balsam regenerant, , cutii X 400 g

Balsam negru, hrănitor, de înaltă calitate, pentru copitele cailor, care oferă o gamă largă de ingrediente active, dând un aspect sănătos copitelor si eliminând fragilitatea acestora. Preparatul este destinat pentru îngrijirea copitelor uscate, cu tendinţă de aparitie a panariţiului subunghial și pentru crăparea și fragilitatea cornului. Previne uscarea cornului, oferind o protecţie eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale factorilor de mediu. Datorită acesteia, copita devine elastică şi rezistentă la crăpături.  Conferă copitelor o culoare neagră frumoasă!

 HERBA-GEL revulsiv, 100 g –Tub X 150 g, cutii X 100 g, 500 g, 1 kg

Se indică ca gel revulsiv la animale de companie, cai de curse, ca adjuvant în artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescută, nevralgii. În hematoame, contuzii, mastite asociat cu edem mamar patologic, în caz de necesitate asociat cu alte medicamente (antibiotice,antiinflamatorii) administrate parenteral. Herba-gel conţine un amestec de extract vegetal cu proprietăţi revulsive şi calmante. Datorită conţinutului în camfor şi metilsalicilat, diminuează rapid durerea, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină locală, favorizând absorbţia produselor inflamatorii. 

HERBA–SEPT  unguent cicatrizant –  tub x 150 g; cutii x100 g, 400 g, 800 g; găleată x 3, kg  

Se recomandă folosirea la toate speciile, ca adjuvant în plăgi, infecţii ale pielii, dermatoze superficiale, arsuri, în tratarea afecţiunilor podale, panariţii, pododermatite, infecţii ombilicale şi infecţii cutanate mamare.  Pentru îngrijirea zilnică a mameloanelor.

HERBA–TOP   unguent antimicotic –  tub x 150 g; cutii x100 g, 400 g, 800 g; găleată x 3, kg  –

Se recomandă folosirea la toate speciile. Este utilizat pentru tratamentul dermatomicozelor produse de diferite specii de miceți în special de  Tricophyton spp. si Microsporum spp. Se aplică în strat subțire, continuu, pe zonele afectate de 2-3 ori / zi timp de 3 – 5 zile.

HERBA-SOL  spray cicatrizant   – flacon x 150ml –

Se recomandă folosirea numai la animale de companie, ca adjuvant în plăgi, infecţii ale pielii, dermatoze superficiale, arsuri, în tratarea afecţiunilor podale, panariţiu, pododermatite, infecţii ombilicale.

HERBA-SOL PROPOLIS spray cicatrizant    – flacon x 150ml –

Se recomandă folosirea numai pentru animale de companie, ca adjuvant în plăgi  traumatice, infecţii ale pielii, dermatoze superficiale, arsuri, în tratarea afecţiunilor podale, panariţiu, pododermatite, prevenţia infecţiilor ombilicale, în mica chirurgie, castrări. 

ALBASTRU DE METILEN uz veterinar –   – flacoane x 100 ml, 1 L –

Uz extern din grupa coloranţilor tiazinici, ca adjuvant pentru tratarea ţesuturilor lezate (în plăgi, ulcere, arsuri, stomatite, faringite).Uz intern, activează procesele oxido-reducătoare, indicat  în tratarea infecţiilor, intoxicaţii (cu nitraţi, nitriţi, sulfamide, cianuri). 

TINCTURĂ DE IOD   uz veterinar    – flacoane x 100 ml, 1 L –

Se recomandă la toate speciile de animale, ca adjuvant în infecţii;  sub formă de badijonări sau pensulaţii în jurul plăgilor, ulcerelor, fistulelor, în jurul articulaţiilor dureroase, plăgilor atone.

 SULFAT DE MAGNESIU – flacon x 1 kg, pungi x  0.5 kg 

Are acţiune purgativă (purgativ-osmotică) şi colagogă. 
Se utilizează în constipaţii cronice, indigestii, atonia prestomacelor. 
 

ULEI DE PARAFINĂ – flacoane x 100 ml, 1 L

Se utilizează în atonii gastrointestinale, constipaţii (şi în cele spastice), pentru evacuarea conţinutului gastrointestinal fermentat, toxic.