Category

Raticidele sunt momeli pentru combaterea rozătoarelor, precum șoareci, șobolani, din locuințe, grajduri, clădiri agricole, grădini, depozite de deşeuri, cazărmi, magazii, vagoane, containere, etc.

Produsele au substanţă activă din categoria anticoagulantelor astfel acţionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi prin permeabilizarea peretelui vaselor capilare. Produsele conţin benzoat de denatonium , o substanţă foarte amară, care previne consumul accidental de către alte animale (domestice).

Compania noastră deține Raticide, pe baza a trei substante active, anticoagulante cumarinice:

-> pe bază de Bromadiolona, sub trei forme de prezentare, dupa suport: grâu, peleți (cereale mărunțite și peletate) și cuburi parafinate (cereale+parafină – pentru zone umede).
-> pe bază de Brodifacoum, sub patru forme de prezentare, după suport: grâu, peleți (cereale mărunțite și peletate), cuburi parafinate (cereale+parafină – pentru zone umede) și pastă în plicuri de hartie x 10 g.
-> pe bază de Difenacoum, sub formă de pastă, în plicuri de hârtie x 10 g (substanță ce este mai puțin toxică pentru animalele domestice).

Aceste produse sunt ambalate diferit în funcție de utilizare:
UZ AMATOR, ambalaje de 100g, 150g la grâu, peleț, pastă, respectiv 100g – 300g la cub parafinat.
UZ PROFESIONAL ambalaje de 3kg, 4kg, 5kg, 10kg, 20kg.

>>> TABELE DE TOXICITATE  <<<

Inscriere la Promotii

Vrei sa primesti cele mai noi informatii despre promotiile noastre?

Inscrie-te la Newsletter

 

x