Furaje complementare naturale, care conțin extract, din mai multe plante medicinale

COLUMBO-VIT BRONCHO – expectorant, antitusiv – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi expectorante, antiinflamatoare, antialergice, antitusive, calmând tusea şi curăţând căile respiratorii, fluidificând secrețiile bronșice, mucusul, în faringite, în bronșite acute și cronice, în traheo-bronșite acute și astm bronșic. 

COLUMBO-VIT PNEUMO – afecțiuni respiratorii – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, antitusive,  în broncho-pneumonii acute şi cronice, pleurite, bronşită spastică, faringite, bronşite acute şi cronice, în traheo-bronşite acute, în infecţiile  bacteriene, fungicide şi virale ale aparatului respirator,în convalescenţă după afecţiuni respiratorii şi circulatorii, îmbunătăţind circulaţia sanguină, fluidificând secreţiile bronşice, degajând  sinusurile, bronhiile şi plămânii. 

COLUMBO-VIT DIGEST – digestiv, hepatoprotector – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi stomahice, digestive, stimulând activitatea hepato-biliară, în dispepsii gastrointestinale, în hipoaciditate gastrică, în meteorizaţii cronice, în cazul constipaţiei,  în afecţiuni hepatice, la animalele slăbite, convalescente  (mărind digestia şi pofta de mâncare).

COLUMBO-VIT ENTERO – afecțiuni digestive – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi antiseptice, antiinflamatoare, hepatoprotectoare, coleretice, antidiareice, antihemoragice, antiemetice, analgezic local, antispastice şi astringente, în enterocolite, diaree cronice şi acute, dizenterii, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale,  în lipsa poftei de mâncare, în anemie, detoxificând organismul, eliminând bacteriile de putrefacţie din intestin, normalizând flora intestinală, în infecţii bacteriene, fungicide şi virale ale tubului digestiv.

COLUMBO-VIT ANTIOXIDANT – antioxidant – flacoane x 200 ml, 1 L 

Cu un conținut ridicat de antioxidanți și nutrienți esențiali pentru porumbei care au probleme neurologice. Are rol în detoxifierea organismului, contribuind la fortificarea întregului organism. Susține funcția mentală și reduce îmbătrânirea celulelor. Ajută în recuperare după anumite patologii. Este recomandat și pentru porumbei în vârstă.

 COLUMBO-VIT ANTISTRES – flacoane x 200 ml, 1 L

Cu proprietăţi care susține sistemul nervos și funcția psihică, contribuind la gestionarea situațiilor stresante. Crește capacitatea de adaptare la condițiile schimbătoare de mediu, susține o bună dispoziție, îmbunătățind calitatea somnului. Ajută porumbelul să se relaxeze și să rămâne calm în situații stresante, favorizând recuperarea corpului după periode stresante. Reduce nivelul radicalilor liberi și a altor factori de stres care pot produce inflamații în organisme.

COLUMBO-VIT IMUNO – imunostimulator – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi în întărirea sistemului imunitar, imunostimulatoare, crescând imunitatea nespecifică a organismului, stimulând activitatea hepato-biliară, depurativă, în creşterea rezistenţei organismului faţă de diferite afecţiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare, scurtând convalescenţa.  

COLUMBO-VIT TRICHO-PLUS – trichomonoză, histomonoză – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi antiprotozoare,  antiseptice, antiinflamatoare, antispastice, hepatoprotectoare, coleretice şi astringente, imunomodulatoare, în profilaxia trichomonozei, histomonozei şi giardiozei, preventiv în coccidioză, în lipsa poftei de mâncare,  în anemie,  în convalescenţă,  în afecţiuni ale aparatului digestiv. Creşte sporul de greutate. Se poate asocia cu  medicamente antiprotozoare. 

 

COLUMBO VIT COCCI-PLUS coccidioză – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi coccidiostatice, antiprotozoare, antiseptice, antiinflamatoare, antispastice,  coleretice şi astringente, imunomodulatoare, în enterocolite, indigestii, diaree cronică şi acută, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale, în lipsa poftei de mâncare,  în anemie,  în convalescenţă, în afecţiuni ale aparatului digestiv. Creşte sporul de greutate, distrugând oochiştii. Se poate asocia cu  medicamente antiprotozoare.

COLUMBO VIT ECTO-PLUS antiectoparazitar oral, antistres – flacoane x 200 ml, 1 L

Este un produs concentrat natural, utilizat în apă de băut, care conţine extracte de plante medicinale care au proprietăţi în infestaţii cu pureci şi păduchi reducând stresul colectiv. Plantele din conținut conțin uleiuri esențiale liposolubile (linalol, thuion, thimol, naftachinonă, azulenă, geraniol, piretroizi naturali) cu proprietăți insecticide și repelente asupra insectelor, afectând sistemul nervos al insectelor, efectul insecticid instalându-se treptat. Substanțele active se dizolvă în grăsimi și se elimină treptat din organism. Sângele devine neatractiv, toxic pentru paraziți. Conținând un amestec complex de substanțe din  plante, nu se instalează rezistența insectelor la efectul produsului.

COLUMBO-VIT ANTIHELMINTIC natural – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi antihelmintice, antiseptice, antiinflamatoare, antispastice, hepatoprotectoare, coleretice şi astringente, în infecții cu helminți. Se poate asocia cu  medicamente antihelmintice. Creşte sporul de greutate.

COLUMBO-VIT SALMONELLA antisalmonella – flacoane x 200 ml, 1 L

Are proprietăţi antiinflamatoare, antidiareice, antihemoragice, antiemetice, analgezice locale, antispastice şi astringente, în Salmonella sp., în enterocolite, diaree cronice şi acute, dizenterii, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale, în infecţiile bacteriene, fungice şi virale ale tubului digestiv, în afecţiuni ale aparatului digestiv.

COLUMBO-VIT CALCIU furaj complementar pentru porumbei cu minerale și vitamine – flacon x 1 kg 

Conține: Calciu, Vitamine: A, D3, E, K, B1, B2, B3,B6, B12, Niacinamid, Acid folic.Aportul de calciu se recomandă pentru menţinerea la valori normale a procentului de calciu din organismul porumbeilor fiind un element esenţial pentru structura sistemului osos. Stimulează sistemul imunitar  împotriva infecțiilor, crește performanța de producție.Vitaminele participă la diferite procese metabolice, stimulând troficitatea ţesuturilor şi e- xercitând o acţiune de potenţare a enzimelor celulare. Ele stimulează creşterea poftei de mâncare şi puterea de asimilare a furajului, îmbunătățind sănătatea și creșterea animalelor. 

COLUMBO-VIT GRANULE cu oregano și vitamine – găleţi x 3 kg, 7 kg

Furaj complementar granulat pentru porumbei recomandat în perioda de reproducție și în perioada dezvoltării sistemului osos a puilor.

Aduce un supliment de calciu si vitamine cu oregano pentru ca procesul de ouat și dezvoltare a oaselor să fie îndeplinit fără probleme.