ECTOCID P PERMET – insecticid lichid concentrat – flacoane x 20 ml, 100 ml, 1 L, 5 L –

Conține 6% permetrină, 5% PBO, 0,1% prallethrin cu spectru larg de activitate insecticidă. Se indică utilizarea contra insectelor zburătoare şi târâtoare, ca şi muşte de casă, muşte de fructe, ţânţari, viespe, molii, purici, ploşniţe de pat, furnici, gândaci de bucătărie şi insecte de produse depozitate, incluzând gărgăriţa de cereale. Pentru a utiliza în zone de igienă publică, incluzând spitalele (nu şi saloanele ocupate), clădiri industriale, municipale şi spaţiile de manipulare/depozitare/manufacturare de alimente. Poate fi folosit şi în grădini zoologice, magazine de animale, coteţe, cabinete veterinare şi adăposturi. 

ECTOCID P FORTE – insecticid lichid concentrat – flacoane x 20 ml, 100 ml, 1 L, 5 L –

Conține 4% cipermetrină, 2% permetrină, 5% PBO 0,1 %prallethrin cu spectru larg de activitate insecticidă. Se indică utilizarea contra insectelor zburătoare şi târâtoare, ca şi muşte de casă, muşte de fructe, ţânţari, viespe, molii, purici, ploşniţe de pat, furnici, gândaci de bucătărie şi insecte de produse depozitate, incluzând gărgăriţa de cereale. Pentru a utiliza în zone de igienă publică, incluzând spitalele (nu şi saloanele ocupate), clădiri industriale, municipale şi spaţiile de manipulare/depozitare/manufacturare de alimente. Poate fi folosit şi în grădini zoologice, magazine de animale, coteţe, cabinete veterinare şi adăposturi.

ECTOCID P CYPER – insecticid lichid concentrat – flacoane x 20 ml, 100 ml, 1 L, 5 L –

 Conține 10% cipermetrină, 0,1% prallethrin cu spectru larg de activitate insecticidă. Se indică utilizarea contra insectelor zburătoare şi târâtoare, ca şi muşte de casă, muşte de fructe, ţânţari, viespe, molii, purici, ploşniţe de pat, furnici, gândaci de bucătărie şi insecte de produse depozitate, incluzând gărgăriţa de cereale. Pentru a utiliza în zone de igienă publică, incluzând spitalele (nu şi saloanele ocupate), clădiri industriale, municipale şi spaţiile de manipulare/depozitare/manufacturare de alimente. Poate fi folosit şi în grădini zoologice, magazine de animale, coteţe, cabinete veterinare şi adăposturi.

Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.