Furaje complementare naturale, care conțin extract, din mai multe plante medicinale

Pentru o administrare mai ușoară se poate adauga în furaj concentrat.

HERBA-TOP ANTISTRES CABALINE – flacon x 1 L-
Se recomanda folosirea la cabaline.
Conține extract de plante medicinale cu proprietăți care susțin sistemul nervos și funcția psihică, contribuind la gestionarea situațiilor stresante. Crește capacitatea de adaptare la condițiile schimbătoare de mediu, susține o bună dispoziție, îmbunătățând calitatea somnului. Ajută cabalinele să se relaxeze și să rămână calm în situații stresante, favorizând recuperarea corpului după predioade stresante. Reduce nivelul radicalilor liberi și a altor factori de stres care pot duce inflamații în organisme.

HERBA-TOP ANTIOXIDANT CABALINE – flacon x 1 L-
Se recomanda folosirea la cabaline.
Conține extract de plante medicinale cu un conținut ridicat de antioxidanți și nutrienți esențiali pentru aninalele de companie care au probleme neurologice. Are rol în detoxifierea organismului, contribuind la fortificarea întregului organism. Susține funcția mentală și reduce îmbătrinirea celulelor. Ajută la recuperare după anumite patologii. este recomandat și pentru animalele în vârstă.

HERBA-TOP BRONCHO CABALINE – flacon x 1 L-
Se recomanda folosirea la cabaline.
Conține extract de plante medicinale care au proprietăți expectorante, antiimflamatoare, antialergice, antitusive, calmând tusea și curățând căile respiratorii, fluidificând secrețiile bronșice, mucusul, în farnigite, în bronșite acute și cronice, în traheo-bronșite acute și astm bronșic. 

HERBA–TOP ENTERO afecțiuni digestive – flacoane x 100 ml, 1 L

Are proprietăţi antiseptice, antiinflamatoare, hepatoprotectoare, coleretice, antidiareice, antihemoragice, antiemetice, analgezic local, antispastice şi astringente, în enterocolite, diaree cronice şi acute, dizenterii, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale,  în lipsa poftei de mâncare, în anemie, detoxificând organismul, eliminând bacteriile de putrefacţie din intestin, normalizând flora intestinală, în infecţii bacteriene, fungicide şi virale ale tubului digestiv. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, porumbei, curci, iepuri.

 

HERBA–TOP DIGEST hepatoprotector – flacoane x 100 ml, 1 L

Are proprietăţi stomahice, digestive, stimulând activitatea hepato-biliară, în dispepsii gastrointestinale, în hipoaciditate gastrică, în meteorizaţii cronice, în cazul constipaţiei,  în afecţiuni hepatice, la animalele slăbite, convalescente  (mărind digestia şi pofta de mâncare).Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei,iepuri.

HERBA–TOP IMUNO imunostimulator – flacoane x 100 ml, 1L

Are proprietăţi de întărire a sistemului imunitar, imunostimulatoare, crescând imunitatea nespecifică a organismului, stimulând activitatea hepatobiliară, depurativă,    în creşterea rezistenţei organismului faţă de diferite afecţiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare, scurtând convalescenţa.  Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei, iepuri.

HERBA–TOP COCCI-PLUS coccidioză – flacoane x 100 ml, 1L

Are proprietăţi coccidiostatice, antiprotozoare, antiseptice, antiinflamatoare, antispastice,  coleretice şi astringente, imunomodulatoare, în enterocolite, indigestii, diaree cronică şi acută, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale, în lipsa poftei de mâncare,  în anemie,  în convalescenţă, în afecţiuni ale aparatului digestiv. Creşte sporul de greutate, distrugând oochiştii. Se poate asocia cu  medicamente antiprotozoare. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări,curci, porumbei, iepuri. 

HERBA–TOP ECTO-PLUS antiectoparazitar oral, anstistres – flacoane x 100 ml, 1L

Este un produs concentrat natural, utilizat în apă de băut, care conţine extracte de plante medicinale care au proprietăţi în infestaţii cu pureci şi păduchi la toate speciile de animale, reducând stresul colectiv la păsări.Plantele din produs conțin uleiuri esențiale liposolubile (linalol, thuion, thimol, naftachinonă, azulenă, geraniol, piretroizi naturali) cu proprietăți insecticide și repelente asupra insectelor, afectând sistemul nervos al insectelor, efectul insecticid instalându-se treptat. Substanțele active se dizolvă în grăsimi și se elimină treptat din organism. Sângele devine neatractiv, toxic pentru paraziți. Conținând un amestec complex de substanțe din  plante, nu se instalează rezistența insectelor la efectul produsului. Produsul nu este toxic pentru mamifere și păsări. Nu modifică gustul cărnii și a ouălor (la păsări). Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei, iepuri.

HERBA–TOP SALMONELLA anti salmonella – flacoane x 100 ml, 1L

Are proprietăţi antiinflamatoare, antidiareice, antihemoragice, antiemetice, analgezice locale, antispastice şi astringente, în Salmonella sp., în enterocolite, diaree cronice şi acute, dizenterii, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale, în infecţiile bacteriene, fungice şi virale ale tubului digestiv, în afecţiuni ale aparatului digestiv. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, porumbei, curci, iepuri.

HERBA–TOP ANTIHELMINTIC fără timp de așteptare – flacoane x 100 ml, 1L

Are proprietăţi antihelmintice, antiseptice, antiinflamatoare, antispastice, hepatoprotectoare, coleretice şi astringente, în infecții cu helminți. Se poate asocia cu  medicamente antihelmintice. Creşte sporul de greutate. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, păsări, curci, porumbei, iepuri. 

HERBA–TOP PROTECT pulbere antioxidant – pungi x 100 g, cutii x 400 g, 10 kg 

Are proprietăţi coccidiostatice, antiprotozoare, antiseptice, antiinflamatoare, antispastice, hepatoprotectoare, coleretice si astringente.Se indică ca adjuvant în profilaxia și tratamentul coccidiozelor și preventiv pentru restul protozoozelor. Se poate asocia cu alte medicamente antiprotozoare, potențând efectul acestora. Ca indicații secundare, se indică în insuficienţa hepatică, stimulează secreția glandelor salivare si secreția bilei, în enterocolite, indigestii, diaree cronică şi acută, dureri abdominale cu crampe, balonări intestinale, lipsa poftei de mâncare, anemie. Este eficient in tratarea infectiilor bacteriene, fungicide și virale. Elimină parazitozele. În convalescență după afecțiuni ale aparatului digestiv.Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, câini, păsări, porumbei.