FURAJE COMPLEMENTARE NATURALE, CARE CONȚIN EXTRACT DIN MAI MULTE PLANTE MEDICINALE

HERBA-TREAT Antistres – flacon x 70 tablete –

Are proprietăți care susțin sistemul nervos și funcția psihică, contribuind la gestionarea situațiilor stresante. Crește capacitatea de adaptare la condițiile schimbătoare de mediu, susține o bună dispoziție, îmbunătățind calitatea somnului. Ajută animalul să se relaxeze și să rămână calm în situații stresante, favorizând recuperarea corpului după predioadele stresante. Reduce nivelul radicalilor liberi și a altor factori de stres care pot produce inflamații în organisme.

HERBA-TREAT Antioxidant – flacon x 70 tablete –

Are conținut ridicat de antioxidanți și nutrienți esențiali pentru animalele de companie care au probleme neurologice. Are rol în detoxifierea organismului, contribuind la fortificarea întregului organism. Susține funcția mentală și reduce îmbătrînirea celulelor. Ajută la recuperare după anumite patologii. Este recomandat și pentru animalele în vârstă.

HERBA-TREAT Antialergic – flacon x 70 tablete –

Are proprietăți care elimină reacțiile alergice alimentare, eczemele, urticariile. Ajută la tratarea rinitei și a astmului alergic, contribuind la decongestionarea căilor respiratorii, facilitând respirația. Are rol în reducerea discomfortului datorat factorilor de natură alergică.

HERBA-TREAT Blană- pentru întreținerea blănii – flacon x 70 tablete –

Cu o compoziție naturală pentru câini și pisici de toate rasele și vârstele,  reduce iritațiile pielii și simptomele provocate de alergii. Are efect asupra părului gras, a mătreții și a mâncărimii, menținând părul sănătos. Tonic pentru piele, hrănește firele de păr, ajută la reducerea transpirației excesive. Are proprietăți antiseptice, antibacteriene, antifungice, astringente și antiimflamatoare.

HERBA-TREAT Renal– flacon x 70 tablete –

Are proprietăți diuretice și antiimflamatoare. Ajută la prevenirea pietrelor la rinichi și a infecțiilor urinare. Antiseptic natural cu proprietăți detoxifiante, depurative. Crește eliminarea acidului uric prin urină. Favorizează eliminarea toxinelor din organism și limitează dezvoltarea agențiilor patogeni și inflamația în interiorul aparatului urinar.

HERBA-TREAT Broncho  – expectorant, antitusiv– flacon x 70 tablete –

Are proprietăți expectorante, antiimflamatoare, antialergice, antitusive, calmând tusea și curățând căile respiratorii, fluidificând secrețiile bronșice, mucusul, în faringite, în bronșite acute și cronice, în traheo-bronșite acute și astm bronșic. Se recomandă folosirea la câini și pisici.

HERBA-TREAT Imuno – imunostimulator– flacon x 70 tablete –

Are proprietăți în întărirea sistemului imunitar, imunostimulatoare, crescând imunitatea nespecifică a organismului, stimulând activitatea hepato-biliară, depurativă, în creșterea rezistenței organismului față de diferite afecțiuni bacteriene, virale, micotice sau parazitare, scurtând convalescența. Se recomandă folosirea la câini și pisici.

HERBA-TREAT Digest – hepatorpotector– flacon x 70 tablete –

Are proprietăți stomahice, digestive, stimulând activitatea hepato-biliară, în dispepsii gastrointestinale, în hipoaciditate gastrică, în meterorizații cronice, în cazul constipației, în afecțiuni hepatice, la animalele slăbite, convalescente (mărând digestia și pofta de mâncare). Se recomandă folosirea la câini și pisici.

HERBA-TREAT Trichobezoare – flacon x 70 tablete –
Pentru eliminarea părului din stomac sau intestin.
Facilitează procesul de eliminare a ghemelor de păr la câini și pisici. Se utilizează la rasele cu păr lung și crescute în casă.