Șampon/balsam pentru câini, pisici, cabaline cu substanțe tensioactive naturale

Creat pentru întreţinerea și igienizarea blănii la câini, pisici, cabaline. Înlătura excesul de grăsimi, murdăria și mirosurile neplăcute. Dă luciu şi strălucire blănii. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare.

BALSAM HERBA VITAL  pentru câini și pisici – flacon x 200 ml, canistră X 5L

Cu substanțe naturale și extract de plante special HERBA-VITAL, creat pentru întreținerea și igienizarea blănii la câini și pisici.

Balsamul Herba-Vital, datorită conținutului de extracte de plante medicinale, întreține blana animalului, are proprietăți hidratante și nutritive pentru epidermă și firul de păr. Crește rezistența firului de păr, blana devine mai suplă şi mai ușor de pieptănat. Are efect dezodorizant. Se aplică pe părul umed după ce a fost spălat cu șampon.

Beneficii extract de plante HERBA VITAL

protejează pielea de infecții bacteriene, fungice cu rol antiseptic, întărește firul de păr, lăsând sănătos și strălucitor, previne căderea părului, previne iritațiile și inflamațiile cu rol antiimflamator, combate mătreața și benefic pentru părul gras, conține vitamine naturale și oligominerale benefice pentru păr și piele, reduce îmbătrinirea pielii, calmează arsurile solare, ajută la creșterea părului, nutritiv pentru epidermă și firul de păr, conține Kreatina și Biotina care au un efect benefic asupra firului de păr.

ȘAMPON HERBA VITAL câini și pisici – flacon x 200 ml, canistră X 5L

Cu substanțe naturale și extract de plante special HERBA-VITAL, creat pentru întreținerea și igienizarea blănii la câini și pisici.

 

ȘAMPON HERBA VITAL ANTIMICOTIC câini, pisici, cabaline  – flacon x 200 ml, canistră X 5L

Este special conceput pentru pielea animalelor cu rol antiseptic și ca adjuvant în tratamentul dermatomicozelor produse de diferite specii de miceți în special Tricophyton sp. și Microsporum spp. Este ideal pentru utilizarea zilnică după plimbări, îndepărtând cu ușurință murdăria, curățând în profunzime firul de păr fără a afecta structura acestuia acționând foarte delicat.