Informatii Livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

Comenzile se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITA pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 200 RON. Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 2 – 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Taxa unica de expediere are valoarea de 20 RON si se aplica doar comenzilor cu o valoare sub 200 RON, aceasta va fi inclusa in valoarea de ramburs de achitat in momentul ridicarii comenzii.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

– taxa de livrare de 20 RON daca valoarea comenzii este mai mica de 200 RON.

Nu exista o valoare minima impusa pentru livrarea comenzilor insa pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 RON se va percepe o taxa de livrare de 20 RON.

PROGRAM LIVRARI
Orarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
In acest moment promedivet.ro nu livreaza comenzi in afara teritoriului tarii, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si multumim pentru intelegere!

Inscriere la Promotii

Vrei sa primesti cele mai noi informatii despre promotiile noastre?

Inscrie-te la Newsletter

 

x