ECTOCID HERBA pulbere pentru câini, pisici, păsări, păsări de colivie – flacoane x 10 g, 50 g

Produs natural recomandat ca adjuvant în prevenirea infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici şi păsări de colivie. 

 
ECTOCID HERBA spray pentru câini, pisici, păsări, păsări exotice – flacon x 100 ml –
 
Produs natural recomandat ca adjuvant în prevenirea infestaţiilor cu pureci şi păduchi la câini, pisici și păsări exotice.
 
 ECTOCID NATURAL spray și pulbere antiparazitară–  Spray x 100 ml, 500 ml, Pulbere x 50 g –
 

Produs natural, gata de aplicare, recomandat ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi malofagi la toate speciile de animale. Conține uleiuri esențiale liposolubile (linalol, thuion, thimol, naftachinona, azulena, geraniol, piretroizi naturali) cu proprietăți, ca adjuvant în tratamentul infestaţiilor cu pureci şi păduchi malofagi la toate speciile de animale.

Produsul afectează sistemul nervos al insectelor. Nu se instalează rezistența insectelor, la efectul produsului. Nu este toxic pentru mamifere și păsări. 

ECTOCID P RED MITE PULBERE pulbere sicativă contra păduchilor de găină – flacoane pudră de 20 g, găleţi de 140 g, 700 g şi saci de 5 kg –

Conţine 5% dioxid de siliciu, 0,1% prallethrin, produsul este  gata de aplicare, cu spectru larg de activitate insecticidă. Se utilizează pentru combaterea păduchilor roşii la păsări şi la combaterea altor insecte târâtoare (gândaci, furnici, purici, etc) şi zburătoare (muşte, viespe, etc). Se indică în dezinsecţia clădirilor, vehiculelor publice, clădirilor industriale, magazinelor şi a adăposturilor, spaţiilor destinate pentru creşterea animal

 

Lasă un răspuns