Istoria noastră

Compania a fost înființată în 1999, afacere de familie de medici veterinari, obiectivul principal fiind utilizarea plantelor medicinale în medicina și îngrijirea veterinară.
Primele produse comercializate au fost cele de acvaristice (hrană pentru pești, algacide), în urmă au dezvoltat produse de îngrijire de uz veterinar pe baza de extracte din plante medicinale, urmând să intre și pe segementul de biocide (insecticide si rodenticide, care au un proces stric de autorizare).
Produsele și preparatele pe bază de plante s-au dovedit a fi eficiente nu numai în fitoterapia umană, ci și în medicina veterinară, în care diferitele ingrediente active din plante se completează armonios între ele.
În ultimii 20 de ani compania s-a dezvoltat în continuu, ajungând la o echipă de 75 de persoane, incluzând tehnicieni de laboratori și medici veterinari care au o vastă experiență în domeniu, împreună am creat o gamă largă de produse: de la cosmetice veterinare la suplimente alimentare și biocide.

De ce facem ceea ce facem

Știm că sănătatea animalelor este esențială pentru sănătatea publică și bunăstarea oamenilor. Suntem conduși de un scop unic: să ne hrănim lumea și omenirea prin promovarea îngrijirii pentru animale.

Ce facem

Promedivet inovează, dezvoltă, produce și comercializează produse de uz veterinar atât pentru animale de companie cât și animale de rentă.

Îngrijire continuă

Adoptăm o abordare integrată a sănătății animalelor, construind un portofoliu divers și durabil de produse pentru a menține animalele sănătoase, folosind materii prime  naturale și de calitate.
Ne concentrăm pe soluții inovatoare care prezic, previn, detectează și tratează bolile, pe bază de extracte naturale obținute din mai multe plante medicinale.

Premii și recunoaștere

Există studii, cercetări, testări legat de eficienta acestor produse în medicina veterinară, pregătite în colaborare cu USAMV Cluj Napoca, cercetări recunoscute la nivel european și UMFS Tg Mures pe parte de analize.
https://www.researchgate.net/publication/334430684_Efficacy_of_a_commercial_herbal_formula_in_chicken_experimental_coccidiosis https://www.researchgate.net/publication/326325331_Phenolic_Content_from_Medicinal_Plants_and_their_Products_Used_in_Veterinary_Medicine