Șampon pentru câini și pisici, cu substanțe tensioactive naturale. Creat pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. Înlătură excesul de grăsimi, murdăria şi mirosurile neplăcute. Dă luciu şi strălucire blănii. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare.

PREMIUM VITAL cu ulei de Argan pentru câini şi pisici cu glicerină – flacon 250ml 

BENEFICII ULEI DE ARGAN: Cu proprietățile sale distinctive de protecție și regenerare, hidratează și hrănește eficient părul. Conține mai multe lipide și acizi grași benefici pentru păr, cum ar fi oleic și este bogat în Linoleic (Omega 6), care are un efect structural asupra fluidității membranei și contribuie la funcția de barieră a epidermei. Vitamina E poate, de asemenea, să întârzie înbătrânirea celulară prin acțiunea sa asupra reducerii susceptibilității la oxidare a membranei. Stimulează nu numai echilibrul, ci și regenerarea și vindecarea părului. Are efecte hidratante și restructurante datorită conținutului ridicat și a compoziției speciale de grăsimi nesăturate, acizi și conținutul său naturalunic de componente active fiziologic cu proprietățile sale distinctive de protecție și regenerare, hidratează și hrănește eficient părul.

PREMIUM VITAL cu uleiuri Vegetale pentru câini şi pisici cu glicerină – flacon 250ml 

BENEFICII ULEI DE SOIA, ULEI DE FLOAREA SOARELUI, ULEI DE TESCOVINĂ DE MĂSLINE ȘI ULEI DIN GERMENI DE GRÂU: Are în compoziție uleiuri vegetale rafinate concepute pentru produsele de îngrijire a părului. Este pe bază de ulei de soia, ulei de floarea soarelui, ulei de tescovină de măsline și ulei din germeni de grâu. Este îmbogățit cu vitamina E naturală și pantenol. Menține elasticitatea atât a scalpului cât și părului. O sursă naturală de acizi grași esențiali cu un nivel scăzut de grăsimi saturate. De asemenea, conține cantități benefice de lecitină și vitaminele A, C, D și E.Uleiul natural de soia are un mare efect de penetrare și hidratare a scalpului, iar uleiul de tescovină de măsline oferă proprietăți emoliente excelente. Protejează părul și scalpul de uscare și are o capacitate de a revitaliza și condiționa toate tipurile de păr.Poate fi aplicat cu ușurință pe păr și asigură o retenție ridicată a umidității.

PREMIUM-VITAL LAVANDĂ hidratant cu glicerină – flacon 250 ml

Beneficii lavandă:
Lavanda se numără printre plantele care acționează ca niște substanțe insectifuge naturale. Datorită proprietăților antiinflamatoare și antifungice poate previne eczemele și poate reduce iritațiile pielii.

PREMIUM-VITAL OREGANO hidratant cu glicerină – flacon 250 ml

Beneficii oregano:
Oregano are un efect antiseptic, ajută la prevenirea apariției ciupercilor și bacteriilor, îmbunătăţeşte structura firului de păr, astfel blana va deveni mai puternică și plin de strălucire.

PREMIUM-VITAL JOJOBA hidratant cu glicerină – flacon 250 ml

Beneficii ulei de jojoba:
Uleiul de jojoba are proprietăti antiinflamatoare, hidratante, emoliente, hrănitoare și regenerante. Oferă blănii catifelare și strălucire naturală.

PREMIUM-VITAL ANTIALERGIC, hidratant cu glicerină – flacon 250 ml

 Conţine extract de plante medicinale cu proprietăţi care  elimină reacțiile alergice, eczemele, urticariile.  Are rol în reducerea discomfortului datorat factorilor de natură alergică. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare. 

SAMPON EXTRA WHITE pentru câini și pisici cu blană albă, hidratant cu glicerină – flacon x 250 ml

Șamponul Extra-White este special creat pentru câini și pisici cu blană albă sau deschisă. Elimină murdăria și petele de grăsimi intensificând culoarea blănii. Lasă blana moale și strălucitoare. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare.