PRO VIT  soluție  – flacoane x 100 ml, 1 L  –

Soluție pentru controlul și tratamentul deficiențelor vitaminice, rahitismului și osteomalaciior precum și în ameliorarea rațiilor furajere deficitare. Ajută la întărirea sistemului imunitar, protejează în perioada de stres, îmbunătăţeşte sporul în greutate şi capacitatea reproductivă. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, iepuri, păsări, porumbei. 

PRO VIT  AD3E  soluție  – flacoane x 100 ml, 1 L  –

Soluție pentru controlul și tratamentul deficiențelor vitaminice, rahitismului și osteomalaciior precum și în ameliorarea rațiilor furajere deficitare. Pro-vit AD3E acționează ca biostimulator, mărind rezistența organismului față de microorganismele patogene și reduce stresul de transport. Vitamina A  previne infecțiile, mărește rezistența organismului, stimulează creșterea. Vitamina D3 este indispensabilă dezvoltării scheletului și în formarea cojii oului, intervine in reglarea echilibrului calciu-fosfor și în metabolismul glucidic. Vitamina E previne oxidarea lipidelor din organism și a grăsimilor din hrană. Stimulează ouatul și crește fertilitatea și prolificitatea. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, căini, iepuri, păsări, porumbei. 

PRO VIT  CA+MG  soluție  – flacoane x 100 ml, 1 L  –

PRO VIT  C PLUS  soluție  – flacoane x 100 ml, 1 L  – 

PRO VIT  AMINO  soluție  – flacoane x 100 ml, 1 L  –

Soluție pentru controlul și tratamentul deficiențelor vitaminice, rahitismului și osteomalaciior precum și în ameliorarea rațiilor furajere deficitare. Ajută la întărirea sistemului imunitar, protejează în perioada de stres, îmbunătăţeşte sporul în greutate şi capacitatea reproductivă. Mărește rezistența organismului față de infecții și are un important efect antistres. Favorizează formarea colagenului, a cartilajelor, a dentinei și oseinei, accelerează procesul de cicatrizare al plăgilor. Stimulează hematopoieza, absorbția fierului din intestin, antitoxic, antiinfecțios și tonifiant. Se recomandă folosirea la cabaline, rumegătoare mari şi mici, porcine, iepuri, păsări, porumbei.