Sampon pentru câini și pisici, cu substanțe tensioactive naturale. Creat pentru întreţinerea şi igienizarea blănii la câini şi pisici. lnlătură excesul de grăsimi, murdăria şi mirosurile neplăcute. Dă luciu şi strălucire blănii. Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare.

PRO-VITAL NORMAL – flacon 200 ml

PRO-VITAL JUNIOR – flacon 200 ml

Protejează şi întreţine pielea şi blana la căței și pisicuțe. Are efect nutritiv datorită vitaminelor şi aminoacizilor uşor asimilabili rezultaţi din extractul de germeni de grâu.

Beneficii germen de grâu:
este bogat în substanțe nutritive, cu efect protector de acizi grași esențiali, conține o cantitate mare de vitamina E, carotenoid, fitosterol și polifenol, care au acțiune antiradicalară, antioxidantă și regeneraoare, cu rol în preparearea barierei naturale de protecție a pielii.

PRO-VITAL MUSETEL – flacon 200 ml

Calmează, revitalizează si reîmprospatează pielea iritată, sensibilă.

Beneficii mușețel:
util în tratarea pielii uscate, pruriginoase și inflamate, menține părul frumos și sănătos, curăță părul gras, elimină mătreața, calmează tenul, are rol cicatrizant, calmant și hidratant, hrănește pielea și firele de păr, are efect antibacterian.

PRO-VITAL ULEI DE NURCĂ – flacon 200 ml

Protejează pielea și blana animalului. Nutritiv pentru firul de păr, redă elasticitatea acestuia, astfel blana devine ușor de pieptănat, lucios și mătăsos. Dă luciu și strălucire blănii.

Beneficii ulei de nurcă:
Încetinește procesul de îmbătrinire a pielii, ameliorează iritația pielii, grăsimea din uleiul de nurcă este capabil să protejeze pielea de razele ultraviolete, are efect benefic asupra dermului, reglează metabolismul lipidic al pielii, catifelează pielea și o hrănește, are proprietăți de hrănire a pielii și a foliculelor de păr.