VERDE DE MALACHIT – dezinfectant pentru acvarii – flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Verdele de malachit se utilizează în acvaristică pentru condiționarea apei, având efect bacteriostatic și anti-protozoar. Se indică pentru prevenirea îmbolnăvirilor bacteriene și prevenirea protozoozelor, în protozooze ca: Costiaza, Chilodoniaza, Trichodiniaza, Dactylogiraza,Ihtioftiriaza sau grisul (boala puncteloralbe) a peștilor exotici. Pentru prevenira micozelor: Saprolegniaza (mucegaiul peștilor).

VERDE DE MALACHIT FORTE – dezinfectant pentru acvarii – flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Verdele de malachit forte se utilizează în acvaristică pentru condiționarea apei, având efect bacteriostatic, virocid și anti-protozoar. Se indică pentru prevenirea îmbolnăvirilor bacteriene, virale și prevenirea protozoozelor, în protozooze ca: Costiaza, Chilodoniaza, Trichodiniaza, Dactylogiraza, Ihtioftiriaza sau grisul (boala punctelor albe) a peștilor exotici. În micoze: Saprolegniaza (mucegaiul peștilor).În afecțiuni virale și bacteriene: Mixobacterioză, Necroza bacteriană a înotătoarelor. 

METIFISH – dezinfectant pentru acvarii – flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Metifish se utilizează în acvaristică pentru condiționarea apei, având efect bacteriostatic și anti-protozoar. Se indică pentru prevenirea îmbolnăvirilor bacteriene și prevenirea protozoozelor, în protozooze ca: Costiaza, Chilodoniaza, Dactylogiraza, Cyclochetoza. 

TRIPAFLAVIN – dezinfectant pentru acvarii – flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Tripaflavina se utilizează în acvaristică pentru condiționarea apei, având efect bacteriostatic și anti-protozoar. Se indică pentru prevenirea îmbolnăvirilor bacteriene și prevenirea protozoozelor. ectoproto-zooze ca: Costiaza, Chilodoniaza, Dactylogiraza, Cyclochetoza, Ihtioftiriaza sau grișul (boala punctelor albe) a peștilor exotici.În endoprotozooze ca ichtiophonoză.În micoze: Saprolegniaza (mucegaiul peștilor). 

ALGACID – soluție contra algelor- flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Datorită acidului boric, soluția scade pH-ul apei de acvariu, inhibând astfel dezvoltarea algelor albastre (acestea se dezvoltă numai în mediu alcalin).  

CLOROCID – soluție neutralizantă- flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Datorită substanței active a produsului, aceasta neutralizează metalele grele, clorul și cloramina din apa de acvariu. În acvaristică: – pentru prevenirea intoxicațiilor cu clor (cloramină) și metale grele la peștii exotici.  

NUTRIVIT – soluție nutritivă pentru plante- flacoane x 30 ml, 100 ml, 1 L

Conține săruri, microelemente și vitamine necesare creșterii plantelor de acvariu.